Yavuz Sultan Selim Ortaokulu

Vizyon: Tüm bireylerin gelişimi için sorgulayıcı, şeffaf bir şekilde çalışarak çağdaş eğitim seviyesini yakalamak ve bunu devam ettirmek.

Misyon: Türk örf ve adetlerine bağlı, işine ve topluma saygılı personeliyle kendisine bağlı kurumlar arasında iletişim ve ilişkileriyle örnek bir kurum olmak

Başarılar: OKULUMUZ TEOG SINAVLARINDA SÜREKLİ BAŞARISINI ARTIRAN BİR GRAFİK SERGİLEMEKTEDİR. BAŞKASIYLA YARIŞAN 1. KENDİSİ İLE YARIŞAN ŞAMPİYON OLUR.

Isınma: Klima
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULUMUZ ÇEVRE MAHALLELER E HİZMET VERDİĞİ İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZ YAYA VEYA BİSİKLETLE OKULA GELMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun bu anlamda girişimleri ve hedefleri büyük olup halı saha yapım aşamasındadır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 ya aktif katılmaktadır.
Proje Çalışmaları: OKUMAK HAYATTIR SLOGANI İLE BAŞLATILAN İMAMOĞLU OKUYOR İSİMLİ KİTAP OKUMA PROJESİNİN KOORDİNATÖR OKULUDUR.
Diğer Hususlar: VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR. VATAN SEVGİSİ İMANDANDIR.

Telefon - 0505 389 81 24 /(0322 892 13 36)

WEB - https://imamogluysselim.meb.k12.tr

Adres - HÜRRİYET MAH. 561 SK. YAVUZ SULTAN SELIM ORTAOKULU BLOK NO 2 İMAMOĞLU / ADANA

Kütüphane Kitap Sayısı :1900